Ekopak uručio 20 kontejnera za sortiranje ambalažnog otpada Tomislavgradu

Početkom godine Općina Tomislavgrad potpisala je ugovor sa operaterom sustava za upravljanje ambalažnim otpadom Ekopakom o pristupanju ove općine u sustav reciklaže.

U vezi s tim, Ekopak se obavezao financirati nabavu dvadeset specijalnih kontejnera za odvojeno odlaganje ambalažnog otpada što je i realizirano u ponedjeljak, 11. travnja 2022. godine.

 Uz prisustvo direktorice Ekopaka, Amele Hrbat i direktora JKP-a Tomislavgrad, Nikole Krstanovića , specijalni kontejneri su  postavljeni u ulici “Kralja Zvonimira” kod ugostiteljskog objekta “Tron” i kod stadiona HNK Tomislav, na “Trgu dr. Franje Tuđmana”, u “Ulici brigade kralja Tomislava”, kod “UniCredit Banke”. Kontejneri su postavljeni i u ulici “Mijata Tomića” na parkingu kod hotela “Tomislav”, te u ulici “Hrvoja Vukčića Hrvatinića” na “Laticama”.

Ovom prilikom JKP d.o.o. Tomislavgrad i Ekopak pozivaju sve građane Tomislavgrada da korsite postavljene kontejnere, sortiraju ambalažni otpad i tako daju svoj doprinos da njihova općina bude čista i lijepa.